Op 19 januari 2016 hadden Isabelle, Esther en Anneke opnames voor Anne Royal. Anne Royal is de nieuwe naam voor het populaire muziekprogramma “Anne café” van Belgacom TV. Ze kwamen daar hun nieuwe single, “geef je nu maar over”, voorstellen en die werd met zeer veel enthousiasme onthaald! Het was tegelijkertijd ook het eerste televisieoptreden met kersvers Grietje Esther. En ze vervulde haar rol met glans. Joepie! Een mooie start van een nieuw begin.… Lees Meer

Anne Royal

blog-posts-04
Op 19 januari 2016 hadden Isabelle, Esther en Anneke opnames voor Anne Royal. Anne Royal is de nieuwe naam voor het populaire muziekprogramma “Anne café” van Belgacom TV. Ze kwamen daar hun nieuwe single, “geef je nu maar over”, voorstellen en die werd met zeer veel enthousiasme onthaald! Het was tegelijkertijd ook het eerste televisieoptreden met kersvers Grietje Esther. En ze vervulde haar rol met glans. Joepie! Een mooie start van een nieuw begin.

Geef een reactie